kalp vs mantık

gercektosunpasa
Şimdi diyelim ki bir kıza/erkeğe aşık oldunuz. Canım cicim aylarınız çok güzel geçti, hep buluştunuz en küçük bir şeyde birbirinizi gösterdiniz. Tamam buraya kadar her şey çok güzel. ( İnsanlar arasında seviye farkı var diye asla demiyorum. ) Ama bu canım cicim ayları geçtikten sonra ileriyi düşünmeye başlıyorsunuz ister istemez. Ve eğer düşünceleriniz tamamen farklıysa kara kara düşünmeye başlıyorsunuz acaba ne yapacağım diye. Ve aileleriniz siyah ve beyaz kadar farklıysa daha da beter oluyor. Ve ilişkinizin devamı olmadığını, çok kavga etmeye başladınız. Çünkü çok farklı şekilde büyüdünüz hayata bakış açılarınız çok farklı.
Böyle bir durumda mantığınızı dinleyip ayrılır mıydınız ya da kalbinizi dinleyip ne olursa olsun ilişkiye devam mı ederdiniz ?

Kalbi dinlemek en güzelidir belki de.
zül
Bir durum belirtilmemiş olsaydı genel olarak kalp cevabını vereceğim karşılaştırma.

Amma burada bir durum hatta sorun var. Bencesine gelirsek;
Canım, cicim aylarına dahi geçmeden ayrılırdım. Hatta ayrılmak ne kelime hiç bir araya gelmezdim ki.
Herkes kendi yoluna arkadaş, ben beyaz o siyah olacak iş mi? Erkek olsaydım belki bir nebze.. ama bir hanımın bir erkeği değiştirmeye çalışması kadar boş bir uğraş var mıdır? Ki değiştirmek niyetiyle kurulan bir birliktelikten ne beklersiniz? Her haliyle kabulümdür diyenleri en son mahkeme koridorunda görmüşler efendim. Saygılar, hürmetler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches