fizik dersi

imschrolled
sözelci olmama rağmen neden var olduğunu gayet iyi anladığım derstir. mesela ışık konusu ile ışıkla üretim yapılan sinema olsun, diğer görsel sanatlar olsun vazgeçilmez bir unsurdur. inşaat ya da mimari alanları için, bir binanın rüzgara mukavemeti vs. de bir fizik konusu, dinamik şudur budur. Keşfetme üzerine kurulu bir alan. Sıkıntısı şu olabilir, fiziği bir ders olarak algılamak ya da bir dersin içine sıkıştırmak ve verimli bir şekilde öğrenmeyi ya da öğrenilmesini sağlamak. bu durum her alanda var zaten.

abuzeroklava
pratikte kullanım alanı diğer derslere göre oldukça fazla olan ders. Matematikten bile daha fazla kullanıyoruz sanırım. Gel gör ki türkiyede ki eğitim sürecinden dolayı matematik gibi soğuduğumuz derslerden biri. Daha eğlenceli hale gelebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches