heykel protestosuna erzurum'dan izmir'e gelen dede

gercektosunpasa
dede verdiği beyanatta;

\"çıplak heykeli televizyonlardan görünce erzurum’dan kalkıp sırf heykel için izmir’e gelen 98 yaşındaki mehmet yılmaz isimli vatandaş da heykelin müslümanlığa yakışmadığını savundu. yaşlı amca, nasihat verme edasıyla kocaoğlu’na şöyle seslendi: “aziz bey, sayın başkan bu müslümanlığa yakışacak bir şey değil. müslümanların bunu görmesi doğru bir şey değil. sayın başkan, ben erzurum’dan bunun için geldim buraya. bu müslümanlığa yakışmaz, asla müslümanlığa göre değil. bunu kapatmak lazım.” demiş.
http://www.hurriyet.com.tr/ciplak-diye-heykele-kilit-vurdular-40108707
gercektosunpasa
başka bir yerden gitmesi mümkün değildi zaten. Amca haklıdır kanımca ancak o yaşta taaa oralara gitmek biraz insanda akıl sağlığı durumuna şüphe mi var siye düşündürüyor açıkçası.
cayisallama
izmirin yarısının erzurumlu olduğunu düşünürsek amcanın akraba ziyaretine gitmişken metro durağına da uğramışlığı vardır diye algılıyorum. Ayrıca o resme bakınca amca 98 yaşında gözükmedi pek gözüme. Ah bu hürriyet gazetesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches