elektrikli araçtan benzin çalarken ölen adam

TurinTurambar
Fransa'nın Besonçon kentinde, dün gece aracının deposunda benzin kalmayan bir kişi, sifon pompa setiyle başka araçtan benzin çalmaya çalışırken öldü. Fransa'da hükümetin parlamentodan geçirmeye çalıştığı yeni çalışma yasa tasarısına karşı protestolar yüzünden hafta sonundan bu yana rafinerilerden benzin istasyonlarına ulaşım sendikalar tarafından engellenmiş durumda. Ülkedeki 8 rafinerinin tamamında grev yapılırken bazı rafinerilere hiç ulaşılmıyor. adam da bu benzin sıkıntını böyle aşayım diyip ondan mı ölmüş yoksa sürekli mi yapıyordu bu işi onu anlamadım. acemiymiş galiba.
istesen alamazsın böyle güvenlik önlemi. elektrikli araçlara fazla yaklaşmayalım en güzeli.
abuzeroklava
artı ve eksileri tam test edilmediği için ölmüştür. Bu yeni tekonoloji ile hayatımıza yeni şeyler girecek ve biz bu yeni şeylere alışana kadar belki çok kayıp vereceğiz.
imschrolled
takvim yapraklarının arkasında okuduğumuz ilginç ölümleri hatırlatan yaşanmışlık. girinti çıkıntılı karışık günlerin net sonuçlu ama bohem yaşamlı-sistemli bir örneği aynı zamanda.

bazen insan kendi seçimleri ile kaderini şekillendiriyor. (vesileler de demek mümkün.) bazen de, dersin ya, \"ne yapsam olmaz\" arada da öyledir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches