gökhan geliç

cayisallama
malum metro turizm hostu. Tacizci. https://www.facebook.com/gokhan.gelic.1?fref=ts

Aslında çok büyük bir olaydır ama ülke şartlarını ve haber kaynaklarını göz önüne aldığınızda önemsiz bir olaydır. Ekşi sözlük yazarının kız arkadaşı olduğu için bu kadar önemsendi olay. Türkiye de medyanın haberciliği sosyal medya üzerinden yapmasından dolayı bu kadar büyüdü bu olay. Göz atın gazetelere, ajanslara verilerin çoğunluğunu ekşi sözlük başta olmak üzere, twitter, facebook üzerinden gider. Geyik vb olaylar ise sadece incicaps ve inci sözlük üzerinden gider. Emek veren hep yazarlardır hem insanlardır.

Nilüfer turizm de host olarak çalışmış biri olarak, bu tarz olayların oluşumunu çok garipsemiyorum açıkçası. İğrenç bir olay kabul ancak suç tamamen bu işi yapan kişide olarak bakılıp düzenleme, önlem alınmadan bir hafta konuşulup üzerinin kapanmaması taraftarıyım.

Host dediğin kişiden başlayalım; gidip benim işe ihtiyacım var deyin bi sefer biriyle gidip ikinci sefer işe başlayacağınız bir meslek. Sizin kimdir, nedir, bir sıkıntısı var mı diye kattiyen bakılmaz. Dünya kadar host var hepsine baksalar dünyanın masrafı gerek yok diye güşünüyorlar sanırım.

Host otobüse alınacak edilecek neler var depodan alır, otobüsün iç kısmını düzenler, otobüs hareket ettikten sonra da yol mesafesine göre insanların ihtiyaçlarını karşılar, servis yapar falan filan.

Çok ama çok zor bir iştir aslına. Bu işi insanlar askerden önce boşta kalmamak için, öğrenciyken ev kirasını bir yerlerden çıkarmak için, ailesi tamamen dağılmış insanların kendini yollarda unutması için, otobüs işine hevesli olduğu için, hiç bir b.ka vakıf olmayıp yapabileceği bir iştir. Normal işsizin gidip çalışacağı bir iş değil.
Bu kişi bu işe hevesli olanlardan. Hayat tarzı olarak seçenlerden. Facebook sayfasına göre.

Normal bir gününden bahsetmem gerekirse bu kişi akşam izmire gidecek diyelim. Otobüsü saat 23:00 te olsun. Esenlere saat 22:00 de gelmesi lazım en geç. Gelmek için de en erken bi 4 saat önce uyansın yol falan. Yani akşam 18:00 de uyansın. izmire gitsin 9 saat oradan hemen kalkamıyorlar ki en erken ertesi gün öğleden sonrayı bekleyecek (bu arada uyuyacak, duş alacak bir yer yok ) öğleden sonra binsin yine bi dokuz saat istanbula gelsin. indiğinde gece yarısı eve gidip yatması dinlenmesi rahat 30 saat üstünü buluyor. Bu süre zarfında ben dayanırım yakın mesafe bursa-edirne varsa ben giderim diyen bir sürü kişi var ve bu insanlar oralara gidiyorlar host eksikliğinden. Belki onların uykusuzluğu +40 oluyor.

Bu yukarıda yazdıklarım bit yavrusunu savunuyor anlamına gelmesin. Otobüste çalışan şöför, host ve neyse adı bu adamların zerre derece sex hayatları yok. Uyku ihtiyacı böyle bir ihtiyacın olduğunu kesinlikle unutturuyor. o kadar uykuyla parmağınızı kesin ki ben kesmiştim hissedemiyorsunuz. Yeme ihtiyacınızı bile hatırlamıyorsunuz.

Yolda uyumanız imkansız gibi bişe. İnsanlar sürekil bişeler istiyor.Bu kadar uykusuzluğun içerisine Bu kişinin burada yaptığını ben kasıtlı bir davranış olarak görüyorum. o uykusuzlukta cinselliğin tatmini tamamen keyiften kaynaklıdır.

Bu kadar uyku ile bu insanların size verdiği sıcak su, kola vs ne ise hiç biri hijyenik değil. Olması da mümkün değil.

Kurumsallaşamayan o otobüs firmaları bu tür insanları çalıştırdıkları sürece, denetim yapmadıkları sürece bu olaylar olur olur durur. Uyuyan kadınları taciz etmeler mi dersin, alt tarafta yattıkları yere çekip tecavüzler ya da ilişkiler mi dersin, telefon numaralarını istemeler mi dersin tonlarca olay. Bu olay bunlardan sadece biri ve gün yüzüne çıkan.

dulcinea
Facebook sayfasında (gbkz:erdoğan gönüllüleri), (gbkz:başkan), (gbkz:sultan ııı. Selim han hz), gibi sayfaları beğenmiş ve defalarca paylaşımda bulunmuş mahluk.

Yorumu size ait.
Sugge
bazen bazı insanların anasının karnına bir cenin olarak geri dönmesini hatta babasının sülbüne bir meni olarak rücu etmesini istiyorum. bu da öyle bir insan. ayrıca bu bir 'insan' değil mi ? o zaman bu hepimizin sorunu olmalı. bunun üzerinden yersiz eleştiriler yapacak kadar eleştiri yoksunu olmaya hiç de lüzum yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches