margarin

elfirâşetüzzerka
domuz yağından elde edilen mamül. insanlara da bitkisel falan diye yutturuyorlar. en bi güvenilir markaların margarinleri de dahil hepsi hemde.
margarin nasıl oda sıcaklığında erimiyor sadece yumuşuyorsa, damarlarda da o şekilde erimiyor tıkanıklığa falan neden oluyor. eskiden görülmeyen kalp-damar tıkanıklığı hastalıklarının nedeni de bu ya.
tereyağı, sarıyağ veya zeytinyağı ile beslenen eski topraklar bu yüzden sağlamlar işte. biz onların yaşını biraz zor görürüz.
melankomik
çocukken kaşık kaşık yediğim yağ.
gerçekten kaşık kaşık yerdim, hiç de bıkmadım.
ta ki annem onlar sümüklü böcekten yapılıyormuş deyinceye kadar. işte o an margarinin benim için bittiği an. şimdi ise sadece çok gerekli yerlerde kullanırım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches