muazzez akkaya

cayisallama
Garanti Bankası reklamında oynamış ve kendisine olan saygımın tamamen yitmesine sebep olmuş kadın. DAha önceleri sevdaya karşılık vermemesi olayını olur insan sevmez zorla mı? diye kabullenmiştim ama bu reklam olayı oldukça rahatsız etmişti beni.

Çekip gittiyseniz, bekleyen insanların kapılarının önünden zırt pırt geçmeyeceksiniz. Bu hoş bir davranış değildir hattam tam nahoş bir davranış biçimidir.

Pardon hiç saygı duymamışım.

Reklam da aha burada.


Buyrun beyaz gül diye hitap ediyorlar ve rahatsız olmuyor.
abuzeroklava
Sezai karakoçu ne kadar sevdiğimizin göstergesidir bu kadını tanımak. Hiç bir kıymeti yoktur toplum için hele bu zamanda ki halinin.

Güzel kadınmış itiraf etmek lazım. Şair adam sınanmazmış derler ya neyse uzatmayacağım
elfirâşetüzzerka
namı diğer mona roza. kendisi ile yapılan röportajı okuduktan sonra, sezai karakoç'un aşkı gerçekten bunun için miydi diye düşünmenize sebep olan kadın. güzelliğinden değil, tavırlarından dolayı. yani düşünün adam sizin için şair olmuş, ilham kaynağı olmuşsunuz, sizi sevdiği için bi ömür evlenmemiş, yanında nazını çekecek kimsenin olmadığı huysuz ve yalnız bir ihtiyara dönüşmüş, siz ise evlenip, çoluk çocuk hatta torun tombalak sahibi mutlu bir nine olmuşsunuz. ama sezai karakoç için tek söylediğiniz, ''belki bi gün rastlarsam bi merhaba derim'' cümlesi. onun için ''gençlikte yaşanmış bir tutku, benim için bi hatıra'' diyor. gençlikte yaşanmışmış. zaman da çabuk geçmiş ama aşkı geçmemiş işte.
--Zaman çabuk çabuk geçiyor Mona; Saat on ikidir, söndü lambalar. Uyu da turnalar gelsin rüyana, Bakma tuhaf tuhaf göğe bu kadar; Zaman çabuk çabuk geçiyor Mona--

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches