insanımızın kameradan kaçması

imschrolled
birçok nedene dayanan bilinçli ya da bilinçsiz davranışları ifade eder. daha çok toplumda yerleşmiş güvensizlik algısı en temel nedendir. ait olmadığı bir ideoloji ile sunulması vs. nedenin nedeni olan durum.

yine ilgi duyulmayan uzak bir konu, mesela birçok kadın için spor yarışması tarzındaki kayıtlar da bu konuda bilindik sonuçları verir.

kimi zamanda tam tersi kişiler de çıkabilir, çıkar. bu kişiler, iyi niyetli olup bol malzeme bırakırlar. hatta duruma göre tekrarlı çekime bile olanak tanır. o zaman setteki mandalinalardan ikram edebilirsiniz.
melankomik
üstüne üstüne gelen 3 çift göz. kameraman, sunucu, kamera. pat diye önüne uzatılan bir mikrofon ve anlamsızca sorulan saçma ötesi sorular. tabi kaçarız. ya napcaktık. ?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches