süper formül

casper
http://www.peypi.com/resimler/223749.jpg
yukarıda gördüğünüz amblemlere sahip şeyler oyuncak ya da buna benzer bir şey değil. bunlar kanserli çocuklar için tasarlanmış özel serum kutuları.
bildiğiniz üzere kanserin tedavisinde tıpta kullanılan yöntemler kadar hastanın morali de büyük ölçüde önemli. bu serum kutularının hazırlanmasının çıkış amacı da buradan geliyor.
jwt ajansı, a c camargo kanser merkezi ile ortak çalışma sonucu kemoterapinin olumsuzluklarını ortadan kaldırmak için bu uygulamayı başlatmış.
çizgi filmlerin kahramanlarının simgelerinden esinlenerek yeni serum kapları geliştirilmiştir. süperman ve batman gibi süper kahramanlarının gücünün içinde olduğu görüntüsü çocukların seruma olan bakışını değiştirmiştir. \"(gbkz:süper formül)\" olarak isimlendirilen bu yeni uygulama ile kanser hastası olan çocuklar serum kutusunun içinde süper kahramanlara ait güçlerden olduğunu sanıp mutlu oluyor ve kendilerini güçlü hissediyorlarmış.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches