elektrik faturalarından tahsil edilen kayıp kaçak bedeli

spazmoldum
Bu haksız ücret Ak parti tarafından meclise taşınmış ve yasalaştırılmıştır ..

Doğuda kaçak kullanıma engel olamıyorsunuz tamam .. Yöre Halkına da bir şey yapamıyorsunuz onu da anlıyorum .. Ancak kaçak kullanandan alamadığınız ücreti neden faturalarını düzenli olarak ödeyen insanlardan alıyorsunuz kardeşim ? Bu hangi adalete sığar ? 21. Yy da böyle bir kanunu nasıl geçirebiliyorsunuz ?
Alangoya
burada her mahalleye kota koymuşlar. kota aşılırsa aşılan tutar tüm mahalleliye yansıtılıyormuş. tek yaşadığım halde en az 70 tl fatura ödememin başka açıklaması olamaz zaten.
spazmoldum
bu kanun üzerine chp lideri, uzun zamandır yaptığı saçmalıkları bırakmış ve doğru bir şekilde muhalefet yapmaya başlamıştır ..

'' Gücün kaçakçıya yetmiyor, dürüst vatandaşa yetiyor. ''

kemal kılıçdaroğlu
karakedisi
Şuan zaten dağıtım bedeli adı altında çatır çatır alıyorlar onu. Dağıtım bedeli önceden 3 4 lira gibi bir rakamken daha sonralarda faturanız yükseldikçe neredeyse elektrik kullanımınız kadar bir ücret görünüyor. Örnek bu ayki faturam enerji bedeli 47tl dağıtımdı kdv idi oydu buydu derkeeen fatura 90tl.
02meka02
maalesef ödemeye devam edeceğiz.
AYM, ilgili yasanın kayıp elektriğin bir maliyet unsuru olarak tarifelere eklenmesine ilişkin maddesinin iptali için yapılan başvuruyu reddetti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches