sevdiğini göstermek vs sevdiğini söylemek

casper
çok farklı şeylerdir, insan sevildiğini bazen duymak bazen hissetmek ister. sadece söylendiği ile kalmamalı, hissedilmesi için çaba da harcanmalıdır.
\"ben sözcükleri sevmem. insan birini sevdi mi, yapabileceği en iyi şey onu göstermektir.\"
émile zola
imschrolled
Bir ikilem. İkisini de tercih ederim, tek başına biraz eksiktir. Değil midir, şiirleri bu kadar vurucu, insanları unutkan, sevgileri sessiz kılan? Nazım söyletmeseydi kaleme, Necatigil, sevgiyi olduğu yerde bıraksaydı ya da şems bir mumu her tarafından yakmasaydı, döner miydi dünya güneşle? Mesele, unutmak. İnsan bu, dalgınlığına geliyor, hatalar zinciri toplamı. Ya sevgiler söylenmeseydi? Sevgi direnebilir miydi? Ateş gibi olduğu yerde yansa bitse, kül olsa. denize bile atmazlardı. unuturduk, sadece unuturduk.

son zamanlarda inandığım dizelerimle tamamlamak isterim.
...
Korkma kimseden,
sev gönülden.
Allah verir,
en temizinden...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches