iftar

elfirâşetüzzerka
duaların en çok kabul olduğu vakitlerden biridir.

--- (gbkz: spoiler) ---

İftarda Yapılacak Duâ
“Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu.”
Anlamı:
“Allah’ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım. Yarının orucuna da niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla.”

--- (gbkz: spoiler) ---
imschrolled
dua vaktidir. çok kıymetlidir.

\"Hz. Musa (a.s) Tur’da Allah’ü Teâlâ’nın cemalinin tecellisine mazhar oluyor ve kendinden geçiyor. ‘ Ya Rabbi ne güzelmiş seninle mülaki (kavuşmak) olmak, güzellikleri müşahede etmek’ diye niyaz ettiğinde Cenab-ı Hak sırrına şöyle vahyetmiş:

“ Ya Musa, seninle benim aramda 70 bin perde vardı. Benim son peygamberimin ahir zaman ümmeti gelecek. Onlar iftar sofrasına oturduklarında onlarla aramda bu perdeler dahi olmayacak.” Hz. Musa; “ Ya Rab, beni o ümmeti Muhammed’den etsen olmaz mı, onlarla beraber oruç tutsam ve iftar etsem.” diye duada bulunmuş.\"
http://www.fethiyehaber.com/iftar-vakti-dua-vaktidir/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches