ramazan pidesi kuyruğu

cayisallama
Bu gün iftara 15 dk kala fırına doğru yola koyuldum. fırının önünde gördüğüm kuyrukta yaklaşık 50 küsür kişi vardı. Benim bu kuyruğa girmem durumunda değil iftar sahura yetişmem mümkün değildi.

Kaynak olayını doğru bulamam gayet tabi. En öne geçip öğlenden kalan pide varsa ben alayım dedim. Önde bekleyen kişilerin hepsi yumurtalı ve büyük bekliyormuş. Önde dediğim kişiler fırının içinde olanlar. Adam yeni çıkmış iki küçük pideyi verdi ve la la la la la la la la deyip seke seke eve gelip iftar yaptım.

Uzundur.
elfirâşetüzzerka
bugün iftara 45 dk kala fırına gittim. bu sene okulda, formasyonda, mescitlerde, her an her yerde kuyruğa girmekten soğuduğum için pide falan almadım. gidip başka bi yerden lavaş aldım içecekleri alıp geri döndüm eve. bir sokaktan öteki sokağın başına kadar pide kuyruğu mu olurmuş?
(bkz: istanbul'dan soğuma nedenleri)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches