şehit haberlerine sevinen kürtler

gafil gezme saskin
http://s33.postimg.org/ecjz3rldb/1111.png http://s32.postimg.org/5q7di6d11/Ads_z2.png http://s32.postimg.org/643nknqt1/image.png http://s32.postimg.org/51g5g9ks5/Ads_z.png http://s32.postimg.org/l0pm8c22d/Ads_zw.png http://s33.postimg.org/mm2n9ps6n/gga.png http://s33.postimg.org/6zu7yoovj/Ads_z2.png http://i.hizliresim.com/X4LzMO.png http://i.hizliresim.com/YbrGdD.png http://s33.postimg.org/6akmdt33j/Ads_z.png http://s33.postimg.org/y4ygb2x9r/1111z.png http://s33.postimg.org/hiuo788hb/111.png
maksatlaf
bu işin türkü, kürdü, arabı, çerkezi yoktur, dediğimden katılmadığım önerme.
öncelikle ilk entryde bulunanların hepsinin \"heval\" olduğunu kabul edelim. bu kadarla iş bitecek mi?
eğer bu kadarsa ve bunlarla iş bitecekse \"batının kıskandığı, gelişmişliğini, medeniyet seviyesini çekemediği hükumet\" bir \"kürt tehciri yasası\" çıkarır ve doğuda ne kadar kürt varsa güneye yollar.

gel gelelim saflığından, daha da ileri gidersek aptallığından ya da daha korkunç olanı çıkarı uğruna ne şehit haberlerine ne bombalara ne nasıl nereden türediği yasaya, düzenlemeye ne de tepedekilerin gelişigüzel konuşma ya da eylemlerine ses çıkarmayan topluluk yok mu o topluluk?!

işte ne ürkütücü olanı da bu zaten.
bu hevaller bugün ve yarın yok.
iki üçü havladı diye düzen değişmez
cayisallama
Bir kürt olarak başlığı eksik buluyorum. Bu patlamayı, insanların ölmesini, insanların öldürülmesine sevinen kişinin dini, dili, ırkı olmaz. Bu adamın anası kürt olabilir dili de kürt olabilir ancak bu olayı yapan kişiden hiç bir farkı yoktur. Benim için kürt değil cani,azmettiren, ölü sevicidir. Kürt veya başka bir alt kimlik olması önemli değildir.
gercektosunpasa
sevinen kişi kürt değildir. Sevinen kişiye göre şehitte değildir. Sevinen kişi sevinmiyor caniliğinin sonucuna canilikle cevap veriyordur.
elfirâşetüzzerka
vatanseverliğin etnik ırkı yoktur. vatan hainliğinin de etnik ırkı yoktur.
şehitlerimiz için sevinen kim varsa, ırkına etnik kökenine bakmaksızın hepsi vatan hainidir.
--- (gbkz: spoiler) ---

mesele türk ile kürt'ün kavgası değil, mesele hilal ile haç'ın kavgası (sen hala anlamadın mı?)

--- (gbkz: spoiler) ---

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches