topu atan alır

imschrolled
mahalle maçının en can yakan kurallarından biridir. kale olayı 2 taştan ibaret olmasıyla, şut atmayı geçtim, gol atmak bile ceza gibidir. bir de topun sahibi çocuk karşı takımdaysa hiç sormayın. maçtan çok buraya koşarken yorulursunuz.
cayisallama
düzgün futbol sahalarımızın olmayışı sonucu ortaya çıkmış kural. Küçüklüğümde mahallede yaptığımız maçlar hep düzgün olmayan zeminlerdeydi. Sahi nasıl oluyordu da ayağımız kırılmıyordu anlamış değilim.

Maç yaptığımız yerin arka tarafında bildiğiin koca bir iniş vardı ve top oraya kaçtığında gidip getirmek 5 dk dan daha fazla alıyordu. Bu yüzden daha kontrollü oynardık. Ayrıca bu kural top kaçtığında geri gelme süresi bekleyenleri çileden çıkarttığından oyunu soğuttuğundan dolayı konulmuştur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches