çocukların resimlerini sosyal medyada paylaşmak

abuzeroklava
çok sakıncalı buluyorum doğrusu bu eylemleri. Bu çocuk yarın öbürgün büyüyüp ya ben sizin gibi ailenin diye sayıp sövse hakkıdır. Eskiden aileden utanılırdı, annenin babanın fakirliğinden gelecekte ise belki bütün bunlar utanç kaynağı olacak.

Çocuğun çükünü kestik. Haha haha haha
Oğlumuz altına kaçırdı annesi bezi yıkıyor. haha haha haha

Sadece aile de olsa iyi aile de yetmezmiş gibi öğretmen tayfası da bu işlere giriyor. Geçen bir videoda gördüm adam çocuğa ''kurban olayım sana ey nazlı hilal'' i okutmaya çalışıyor ancak çocuk ''ey nazlı sana kurban olayım şeklinde'' telaffuz ediyor ve örtmenim gülüyorlar yaa diye sitem ediyor. Bu çocuk bunu ileride hoş olarak karşılamayacaktır büyük bir ihtimal. Öz güveni yüksek olursa belki çok mizahi olarak kullanacaklardır anacak yüksek ihtimal ben o öğretmenin... şeklinde olacak bu durum.

Az tedbirli olmakta fayda var kanımca.

Video da burada
https://www.youtube.com/watch?v=sa8WzA7hyqw
imschrolled
yerine göre etik olmayandır. tıpkı izin almadan çekilen çocuk fotoğrafları gibi. eğer tanımadığınız bir çocuğun fotoğrafını çekmek istiyorsanız, anne-babasından izin almanız gerekir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches