bilgisayar kullanmaya başladığınız ilk zamanlar

imschrolled
o kadar yıl olmasıyla baya bir hafızadan silinmiş anlardır. çift tıklayamama, fareyi istediğin yere yürütememe. fareyi yürütürken masadan düşürme vs.

xp vardı o zaman. pentium iii filan. bir simgeyi açmayı bilmiyordum. önce simgeye tıklayıp, sonra sol alttaki yeşil başlata tıklıyordum. açılmıyordu tabi. sonra enter tuşunu çözdüm. bir tık + enter. ama tabi space ve enter'ı karıştırma da cabası.

usb girişli olmayan fare ve klavyenin uçlarını düzeltmek. çoklu soket olduğundan iğne ile vs. kırmadan düzeltmek gerekiyordu. şimdi hepsi kablosuz.

ekranın sarı renkte çalışması hatta gidip gelmesi. temassızlık sorunu ama vura vura çalışırdı kerata...
melankomik
sürekli renkli çıktı alıp durmak, saçma saçma şarkıları açıp karşısında oynamak, sürekli yeni klasör aç yeni klasör yeni yeni yeni.... kameradan absürt absürt fotoğraflar çekinmek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches