nihat hatipoğlu na sorulacak alternatif sorular

0 /
axit
hocam;
oruçluyken biri yanınızda sigara içtiğinizde ınssssssssssssssssssssssss diye burundan o üflenen sigara dumanını çekerseniz orucunuz bozulur mu?
spazmoldum
hala şu adamın maaşını diline dolayan insanımız var .. biz sanırım küçük düşünüyoruz ..

kanal adama o maaşı veriyor ise sanane banane kardeşim .. senin cebinden mi çıkıyor adamın maaşı ki bu kadar dert ediyorsun !!

kanal rating e bakıyor veriyor .. adam: ' hayır, ben hayır için çıkıyorum maaş alamam ' mı diyecek .. bunu mu bekliyorsunuz ..

o parayı nasıl kullandığı da zaten onun sorumluluğunda, bizi ilgilendirmez ..

kendisine bir sorum yok ..
spazmoldum
peygamber efendimizin ve sahabe efendilerimizin hayatlarını güzel anlatmak mı önemlidir yoksa o anlatılanlara uygun bir şekilde yaşamak mı ?
bobiler
korcan cinemre yine iş başında.

Canlı yayınlanan 'Nihat Hatipoğlu ile İftar' programında, kalabalık arasından söz alan ve KırgızTürkü olduğunu belirten Cinemre, ünlü ilahiyatçıya, "Toplu taşıma araçlarında yüksek sesle müzik dinlemek kul hakkına girer mi?" sorusunu yöneltti.
Hiçbir şey olmamış gibi Cinemre'nin sorusuna cevap veren Hatipoğlu, "Yüksek sesle konuşmak ve müzik dinlemek başkalarına saygısızlıktır ve doğru bir şey değildir" dedi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches