999 liralık ramazan menüsü

cayisallama
Sosyetenin uğrak alanlarından Nusr-Et Steakhouse'un Hırvatistan - Türkiye maçı öncesi açıklanan iftar menüsü. Maçta da yenildiğimize göre her türlü kitleyeceklerdi anlaşılan.
[http://haberradar.com/sosyetenin-et-lokantasindan-999-liralik-iftar-kampanyasi-2.html tık tık]
abuzeroklava
ramazanla alakası olmayan insanların ramazanı kullanarak yaptıkları reklamdır. BEymende satılın şu kadarlık terlik muhabbetinin medyaya yansımış hali. reklam kısmı ise şura da devreye giriyor. Sosyetenin meşhur kebapçısı nusret bu cümle bilinç altına işliyor.
dulcinea
Bir aylık Kira+fatura masraflarımdan fazla tutan menü. 2 haftalık mutfak masrafını da eklersek ucu ucuna yetişiyor.
spazmoldum
kimi adamların yeterince parası var ve gidip iftralarını nusret'te açıyorlar .. ben de çok zengin olsam orada yemek yerdim herhalde ..

bunu haber yapmak aslında nusret'in reklamını yapmak oluyor ki belki içten içe seviniyor adamlar bedava reklamımız yapılıyor diye ..
spazmoldum
'' Ramazan trendi olur mu, olur! Oruç tutanların vazgeçilmez ikilisi; Four Seasons Bosphorus'ta kişibaşı 175 liraya iftar yapıp ardından yan taraftaki Çırağan Sarayı'nda nargile içmek... Hafta sonu şehrin popüler simaları bu iki mekandaydı. '' mert vidinli

al sana ramazan trendi .. adamlar verdiği parayı kafaya takmıyor .. sanane banane milletin harcamasından .. yap kendine güzel bir ritüel sen de kendi bütçene göre takıl ..
not: yahu ramazan gelmiş daha bir kez teravihe gitmemişim .. burada neler yazıyoruz .. demek ki biz de artık işin maneviyatını boş vermişiz, eğlence peşindeyiz ..
imschrolled
fiyat konumlandırması ile agresif ve yüksek promosyon içeren bir (high-high) strateji olması muhtemel haber. sadece böyle masum masum görünüp, tepki toplayıp içten içe konuşulmasını sağlıyor olabilirler. bu da bir pr çalışmasına işaret eder. olasılık tabi, kesin öyle olacak diye bir şey yok. ama commercialist yaklaşımın imkân varsa hiç acımayacağı viral çabalarından biri olabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches