hatayı yanlışı söyleyememek

imschrolled
toplu yaşanması gereken bir ortamda yapılabilecek en sıkıntılı hatalardan biridir.

özellikle yurt ortamında. oda arkadaşına düzgün bir dille anlatmak gerekir. tersi durum, uzun süreli can sıkıntısına neden olur. yani, suistimale açıktır, kırmasın üzülmesin diye söylemek.

yine, sağlıklı bir iletişim kurabilmek için bu önemlidir. olayı yaşandığı anda çözebilmek. birikmişlik daha büyük sıkıntıya neden olur.

ilk seneler ben de, çekinirdim aman kırılır, alınmasın vs. ama zamanla çözdüm. düzgün bir şekilde anlattığınızda karşıdaki anlıyor, değiştiriyor ve daha çeki düzen veriyor kendine. dikkat edilmesi gerekir. hayatın bir çok alanında geçerli bu durum, konu.
Sugge
yanlış yapmaktır. yanlış yanlışla düzelmeyeceğinden dolayı bu kararının hatalı olduğunu birisinin ona söylemesi lazım. tabi o da hatayı yanlışı söyleyemiyorsa sıkıntı büyük.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches