karşıt tepkinin de reklama hizmet etmesi

imschrolled
etik ve hukuki açıdan çok fazla marka/ürün/hizmet imajına zarar vermedikçe, ne tepki olursa olsun caizdir anlamına gelen anlayış. reklamın iyisi kötüsü olayının, tepkisel penceresini ifade eder.

bahsedilmek, marka bilinirliğini, marka bilinirliği iknayı, ikna da aksiyonu (satın almayı) getirir. dolayısıyla marka ne kadar çok yeni kullanıcıya ulaşırsa, o kadar çok ana ve yan hedef kitleye ulaşır. hedef kitlelerin çevresindeki kişilere de bu tepkilerin sıçraması, mevcut algının hayat seyrini artırır.

etkileşim denilen olaydır. sonuçta bu tarz tepkiler tartışma çıkarmaya müsaittir. kavga çıksın izleyelim mantığındaki bir mesaj stratejisi de yine reklama hizmet eder.

reklamın yok olmasının bir yolu var, o da hiç tepki almaması. hiç algılanmaması...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches