memur sözlük maç analizi platformu

imschrolled
isteyen yazarlarımızın dahil olup, görüşlerini aktarabileceği masumane, aile çay bahçesi tadında kategorik başlıktır. her türden spor, f1 vs. hepsi olur.

ispanya maçı ile oturumu açalım.

kendimizi kandırmamamız gereken ve eğer değer veriyorsak, ilerlemesini ciddi biçimde istiyorsak, önce ligimizin kalitesini yükseltmemiz gereken takım.

gol atmak için ne lazım. ortalama 5-10 pas ve adam akıllı bir şut olmadı, kaleciden sekerse tamamlamak. bu kadar basit. bu takım, neredeyse 2. maçını tamamlıyor ve şut ile ilgili hiçbir özelliği yok, yetersiz. bu kadar kötü olabilir.

şu maçı kazansak bile bu futbol anlayışı ile daha çok sıkıntı çekeriz. lig çok ama çok geride. hakem hatası, büyük takım kaygısı, yok o şampi, yok bu gol kralı derken kaliteyi unutuyoruz. anadolu takımlarının güçlenmesi şart.

oyuncu seçimleri ve oyun tercihi de sıkıntı. senin her türde, özellikte oyuncun var, tecrübe vs. hepsi var. lig şampiyonu takımdan bir sürü oyuncun, iskeletin var. bu takıma direkt oyun oynayan bir 4-3-3 kurmayıp, pasif ötesi bir futbol oynarsan, (sete set bile değil) oyuncular yardımlaşmazsa, yakın oynamazsa, hızlı hücuma çıkamazsan nasıl gol atacaksın?

lig düzelmeden, ligin futbol kalitesi artmadan uzun süreli başarıların gelmesi, oldukça sıkıntılı olan takımımız.
imschrolled
2
cayisallama cayisallama
barcelona bildiğin bahtsızlığından yenilmiş. Madrid daha iyi oynamış orası ayrı tabi.
imschrolled imschrolled
ilk maç 3-1 olunca etkiliyor ve neymar'ın yeri kısa sürede dolmaz gibi. :)

Real Madrid'in gençleri çok iyi, çok sağlam bir nesil geliyor. asensio, lucas vazques. modric sonrası için kovacic. :)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches