okul sütüyle yoğurt yapan öğretmenlere soruşturma

melankomik
adana'da gerçekleşmiş bir olaydır.
ilkokullarda dağıtılan okul sütleri malum sıcakların da artmasıyla ve son günlerde öğrencilerin okula gelmemesiyle elde kalıyor. e öğretmenler de bunu eğlenceli hale getirmeye çalışmışlarsa suç mu? ayrıca belki öğrencilerine bir çiğ köfte partisi verdiler ya da kebap partisi, belki de yanında yesinler diye boşa gitmesin diye yoğurt yaptılar.
kendilerinin paralarla neler yaptığını iyi biliyoruz, hortumculuğun alasını yapanlar, 2 kutu süte soruşturma açmışlar. ayıp yahu.
örnek olay: bir arkadşaım bakın üstüne basa basa söylüyorum bir arkadaşım (^^) okulda bir sürü süt kaldı, öğrencilere dağıttık yine de kaldı. bunun üzerine bim 'den puding aldık, okul bahçesine ocak yaktık, kazanları koyduk, puding yapıp çocuklara ve velilere dağıttık. çok da güzel oldu. herkes de memnundu. atılacağına sütleri değerlendirmiş olduk. pardon biz değil bir arkadaşım yaptı. !!! soruşturma yemeyelim şimdi boşu boşuna. (^^)
spazmoldum
bana da bir soruşturma esnasında, müfettiş; okulun kantininde tost yapmak için kullandığınız tost makinesinin elektrik parasını ödüyor musunuz vs gibi bir şey sormuştu ..

dedim; hocam hakikaten siz bana bunu mu soruyorsunuz ?

adam da insafa geldi hakikaten neler ile uğraşıyoruz dedi ..

ancak şu da bir gerçek ki; bir şikayet var ise soruşturma açılıyor ve müfettişler de görevleri gereği mecburen soruştuyorlar ..

soruşturma geçiren öğretmenler anladığım kadarı ile sütlerin bozulmaması için değişik bir yol sergilemişler .. sütlerin bozulup çöpe atılmasını da engellemişler .. aferin onlara ..
abuzeroklava
skandal falan değildir. eğer o sütler çöpe atılsa skandal o zaman olurdu. ev ekonomisi bilmeyen hürriyet muhabirince skandal olarak nitelendirilmiş. veli de tam veliymiş, başına veli atamak gerekir.
kim bilir hangi öğretmene kinlendi de bu işi yaptı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches