sosyal medyanın geleneksel medya ile kontrolü

imschrolled
sanırım, oldukça zor bir yaklaşımdır. bu kadar çok içerik üreticisinin, mecranın ve uzmanlık alanının olduğu bir büyük alanda, büyük bahçede bunu yapabilmek, ciddi stratejileri gerektirir. sansür gücün bile olsa, en fazla bastırılmışlığa neden olursun. yok sayarak zaten, kendini yok sayarsın.

tam tersi de, yok saymak, göstermelik biçimde kullanmak yerine anlamaya çalışmak. bu daha doğru bir anlayış olsa gerek. haber bültenlerinde 2 twit okumakla olmuyor bence o işler. tabi ki bir başlangıçtır ama daha kapsamlı bir yaklaşımı gerektirir. anketlerini yap, röportajlarını yap. mecra özelliklerine göre insanların kendini seninle birlikte daha geniş kitlelere aktarmaya izin ver. o zaman işte onlardan biri olduğun için takip edilme şansın var. böyle olduğunda daha çok kazanırsın, insanların çoğunu kaçırdınız haberiniz olsun...
abuzeroklava

Geleneksel medyada birey olarak sadece tüketiciyizdir. Medya içeriğini(Haber, Eğlence, Görüntü gibi)üretenler, bize tüketmek üzere bunları sunarlar ve karşılığında biz bunları tüketir ve yorum yapamaz, içerik üzerinde değişiklik yapamaz ve yayınlayamayız. Direkt olarak bağlantımız yoktur ve üretenler ve tüketiciler farklı kişilerdir.






Geleneksel Medyaya, Kitle iletişim araçları dememizde çok yanlış olur, çünkü artık kitle iletişim aracı vazifesini üstlenen bilgisiyar bir sosyal medya kanadı olarak karşımızdadır, yani geleneksel medya sosyal medya öncesinde bizim karşımıza çıkmış medya organlarıdır.
elfirâşetüzzerka
facebook'u dondurdum, whatsapp'ı öldürdüm, telefonu kapattım, twitter'a aylardır uğramıyorum. hepsinden sıkıldım artık. arada buraya uğruyordum, burası da kendiliğinden dağılmış. sosyal medya da pasifleştim, haber izlemiyorum, gazete okuduğum yok. gündem de önemli bir şeyler olmuşsa babamdan öğreniyorum.
şimdi; hangisi hangisini kontrol ederse etsin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches