olasılıkları çözme çabası ve bir yerde sıkışmak

imschrolled
kaçınılmaz son gibi bir önerme ya da bir tür düşünsel sorun. mükemmeliyetçi, hassas ve kontrolcü insanların aşırı tedbirli, kuralcı hayatından sadece bir kesit sunar.

farklı açılardan olayı ele almayı getirir, kazandırır. tam anlamıyla bir bütünlük olmasa da, belli değişkenler üzerinden sonuçların hesaplanmasıdır ki, hayatın da cilvesi bu öyle bir dünya yok. ev başka, evdeki hesap başka ve çarşıya uymaması zaten ayrı bir dünya. öyle de uzayıp gidiyor. bir sonu olmasıyla değil sonu olmamasıyla da sonsuzda, zincirleme olarak, kesintisiz sıkışma yoluna da giriyor bir yerde. bu kadar da kasmamak lazım ama iyi gelir arada.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches