kiralık ev

cayisallama
mülk sahiplerinin gelir oluşturması için mülklerini geçici olarak kullandırması ve karşılığında para almasıdır. Tam olarak para dediğimiz şeye kira diyoruz ancak bu kiranın dışında tepozitoydu, faturalardı bir sürü derdin olduğu da aşikar doğrusu. Bi de sahibinden olan kısmı vardır bu işin en güzelidir yok emlakçıdan tutacaksanız bir kira bedeli de ona vermek zorunda kalıyorsunuz.

Bir camda gördüğünüzde heycanlandırır sizi ister istemez.
karakedisi
Şu sıralar bulması zor olan ev türü. Hele ki göçleri aldıktan sonra 500tl lik evler oldu sana 1000tl. Ev sahipleri çok mutlu. Kiracılar da sövüyor.
gruda
Ev sahiplerinin bir gram yatırım yapmadan bir sürü para kazandığı gayrimenkul. Normal düzende üç evi olan kişi ömrü boyunca hiç çalışmasa yine üzerine üç ev daha koyar ve sonra ölür. Hiçbir zeka getirisi olmadan, hiç bir yatırım yapmadan yapar hemde bunu.

Mülk sahibi için başlı başına adaletsiz bir gelir kaynağı iken birde emlakçılık diye daha adaletsiz bir sektörün oluşmasına sebep olan şey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches