ihh

elfirâşetüzzerka
http://www.ihh.org.tr/
insan hak ve hürriyetleri yardım kuruluşu adında, avukat Bülent Yıldırım'ın kurmuş olduğu bir vakıftır. önce, bosna Hersek'te zulüm gören Müslümanların haklarını savunmak adına kurmuş ve zamanla insanların da desteği ile geniş kitlelere ulaşmıştır. hatta ilk kurduğu zamanlar göçmenleri kendi evinde, arkadaşlarının evinde barındırmış, kimilerini evlendirmiş, üniversite okutmuş. kendileriyle aylar evvel bir programından sonra şahsi olarak tanışmıştık. mezhep ve siyasi görüş olarak tamamen farklı kutuplarda olsak da sevdim kendilerini. bizimkiler de Ahıska göçmeni dediğimde gözlerinde ışık çakmış, hemşerim benim diyerek, ha bu kızı bırakmayın, dernekte görev verin diye yanındakilere talimat vermişti.(u: o da Ahıska kökenliymiş ☺)
o konuşsun, siz dinleyin. ama elinize bi iki paket mendil almayı ihmal etmeyin. zira anlattıklarını dinledikten sonra gözlerinizden gelen yaşlara mani olamıyorsunuz.
spazmoldum
şu sıralar israil anlaşmasından dolayı cumhurbaşkanına saldırıyorlar ..

biz müslümanlar kolay kolay adam olmayız ..

birlik, beraberlik, kardeşlik bizim semtimize maalesef uğramıyor .. tüm bunları görünce bir özür dileme ihtiyacı hissettim ..

kalbini bilerek ya da bilmeyerek kırdığım herkesten özür diliyorum bu başlık altında ..

farklı düşünüyoruz diye acaba gereksizce birbirimizin onurunu, gururunu mu kırıyoruz !! bir şeyler eksik kalmış aldığımız terbiyede ya da manevi değerler yönünden olmamışız hamız .. belki de böyle böyle adam olacağızdır ..

ihh belki en güvendiğim oluşumlardan biri idi oysa şimdi siyaset işin içine girdi ve ona olan inancım da gitti ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches