havaalanı saldırısı araştırılsın önerisini reddetmek

dulcinea
akp milletvekilleri tarafından gerçekleştirilen şey. Muhalefet partileri saldırıyı araştıralım derken akp milletvekilleri reddetmiş.

Artık bu tür başlıkları açmaktan yorulmaya başladığımı hissediyorum. 2 gün başlık açılacak mı acaba diye bekledim ama yine iş başa kaldı.

Artık nedenini nasılını size bırakıyorum gençler.

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/chp-hdp-ve-mhpnin-havalimani-saldirisi-onergesi-akp-oylariyla-reddedildi-1297055/
spazmoldum
chp ve hdp milletvekilleri terörist cenazelerine katılmasa ve hapisteki teröristleri ziyarete gidip desteklerini sunmasa aslında mantıklı bir önerge olabilirdi ..

hem, hdp; pkk nın siyasi kolu değil mi ?? ya da chp paralelin uşağı değil mi ??

gazeteniz sözcü, hava alanı saldırısından sonra, kanlı fotoğrafları gazetenin manşetinden vermedi mi ?? bu mu sizin terör duyarlılığınız ??

göz bağcılığınızı seveyim sizin .. duyar kasıyorlar bir de utanmadan ..

alın sizin paçavraların terör hassasiyetini görün ..http://www.ahaber.com.tr/gundem/2016/06/29/sozcu-posta-ve-cumhuriyetten-skandal-manset
dulcinea
pkk'nın siyasi kolu ve paralelin uşağı olmakla suçlanan partiler bu saldırı, terör araştırılsın demiş. sizin gözünüzle bindikleri dalı kesmeyi teklif etmişler.

akp milletvekilleri neden reddetmiş? \"saldırı araştırılmasın\" diyerek tam olarak ne kast edilmek isteniyor bana bir anlatabilir misiniz? neye dayanarak çoğunluk bu yönde bir karar alıyor sizce? terör yanlısı olmakla suçladığınız partiler \"araştıralım bakalım ne olmuş yahu?\" derken akp milletvekilleri ne düşündü de \"hayır, araştırılmasın!\" dediler? önce bunların bir cevabını alalım.

hah illa manşet diyecekseniz, alın size biri yerli biri yabancı iki gazetenin aynı gün attığı manşet.
http://i.hizliresim.com/mLpdE1.jpg
http://i.hizliresim.com/OMNkMQ.jpg

spazmoldum
hdp'yi, pkk'yı destekliyor diye suçluyorum öyle mi .. ben suçluyorum yani aslında öyle bir şey yok ..

esasında bu yazılanlara cevap vermek gereksiz .. çünkü yazılanlar çok değersiz ancak burayı okuyan diğer insanlar için bir şeyler yazalım ..

öyle ya, algı operasyonu yapmak kolay .. buyrun gerçekler :

sabah gazetesinin kıbrıs baskısı yayına erken girdiği için, hava alanı olayı gazetede yok ancak türkiye de yayınlanan baskısında bu başlık mevcut ..ayrıca kıbrıs baskısı yapan hiç bir gazete erken baskı yaptığı için zaten hava alanı saldırısına yer vermemiş .. gerekli açıklama için bağlantıya göz atabilirsiniz:
http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/06/29/sabahi-kibris-baskisi-uzerinden-hedef-aldilar
gelelim hava alanı saldırısı araştırılsın önergesinin reddine ..

önergelerde hava alanı saldırısı araştırılsın denmiyor ki .. tam tersine ak parti yi suçlayan bir dille şu dile getiriliyor:
Terör saldırılarına zemin oluşturan yanlış politikaların tespit edilmesi, terör saldırılarının önlenememesinin nedenlerinin araştırılması\" gerekçesiyle Meclis'te araştırma komisyonu kurulmasına ilişkin chp nin verdiği grup önerisi .. ve dahi diğer partilerin ..

ak parti bu araştırmayı zaten kendisi yapıyor ve hatalı politikalarını değiştiriyor .. adamlar yetersiz gördükleri türkiye cumhuriyeti başbakanını bile değiştirdiler .. oysa muhalefet yıllardır her seçimde kaybeden liderlerinden kurtulamamış henüz .. partilerine söz geçiremiyorlar bile .. mhp zaten toptan karışmış .. bütün bunların üstüne, bir de yönetimdeki aksaklıkları araştıracaklarmış .. önce kendi içinizi toplayın ..

her şey bir kenara; koalisyon ile yönetilmiyor bu ülke .. önce haddinizi bilin gidin seçmenin gönlünü yapın .. ondan sonra gelin belki yönetime ortak olabilirsiniz .. hayır o değil, bir de algıya oynuyor bu kifayetsiz muhterisler ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches