pyd

spazmoldum
anladığım kadarı ile yakında Türkiye, ABD nin tezine gelecek ve PYD yi terör örgütü listesinden çıkaracak .. ellerinde öyle bir IŞİD sopası var ki TÜRKİYE buna daha ne kadar direnebilir bilemiyorum ..

Gücümüz bu kadarmış ve SURİYE de, ABD ve İSRAİL güdümündeki bir kukla KÜRT devleti kurulabileceğini görüyorum ancak suriye'nin toprak bütünlüğünü bu kadar savunurken bunun bize rağmen kurulamayacağı da bir gerçek ..

bu arada pkk silahlarını bırakacak ve pkk nın üst düzey sorumluları yakalanacak .. suriye'de de bize bir yerleri sus payı olarak verebilirler .. bu arada hükümet fetö yü de muhtemelen aradan çıkaracaktır ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches