bu sevabı kaçırmayın

spazmoldum
elfiraşetüzzerka nın açtığı bir başlık sandım önce .. sonra anladım ki açan kişi farklı ve niyeti de .. insanların dini duyguları ile alay etmek bu insanlara ne haz veriyor acaba ..

ben ateşe tapan birisi ile tanışmış idim .. adama sordum; nasıl ibadet ediyorsunuz ?ateşi yakıyoruz filan anlattı bir şeyler .. yine de onunla dalga geçmek gelmedi aklıma .. hatta dedim ki; ben adamın dinine küfredersem, o da benim dinime küfreder, gerek yok ..


ancak bizim okumuş kesimden kimileri, bunu bir hesaplaşma edasında filan yapıyor .. anlamak mümkün değil !!

edit: dozu tam ayarlanamamış bir entry idi .. gerekli düzeltmeler yapıldı ..
abuzeroklava
ilgilisine göre muazzam ilgili omayanına göre de önemsiz bir haber. İndirimde ürünmüş gibi sunulması tabi ki hoş değil ancak gözü kör olasıca kapitalizm her şeyi herkesi o yaşantıya sürüklüyor.
dulcinea
Başlığı açan kişi farklı olsa, manşetin aptallığı ortadan kalkacak öyle mi?

Bu kadar cahil olmanız beni artık sinirlendirmiyor, uyuşup kalıyorum pek çok zaman.

Sadece şunu belirteyim; insanların inancıyla dalga geçen ben değilim. Mesela 'ben her cuma bir ayet sallıyorum' 'bakara makara' derseniz, bu insanların inancıyla dalga geçmek olur. İndirim varmış da kaçırılmayacak bir fırsatmış gibi manşet atar 'bu sevabı kaçırmayın' dersen bu da insanların inancıyla dalga geçmek olur.

Benim yaptığımsa ak-it'in attığı dingil bir başlıkla dalga geçmek. Tam olarak neresi size rahatsızlık verdi?

Bunu bile bilale anlatır gibi anlatmak zorunda kaldım.

O kadar körsünüz ki.

Unutmadan, o hoştu alır daha münasip yerlerde kullandırırlar. Bilginiz olsun.
gercektosunpasa
bi takım hacı hoca cinsinin bu sevabı kaçırmayın detaylar kitabımda var şeklinde pazarlama malzemesi yaptığı gerçeği beni de üzüyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches