10 temmuz 2016 konya beyşehir olayları

abuzeroklava
Bizim kültürümüz farklı onların kültürü farklı. Bizim yaşam biçimimiz farklı onların yaşam biçimi farklı. Bu insanlar vatandaş olursa ve burada yaşamaya devam ederlerse bu bu tarz olayları sıklıkla duyarız. Savaştan kaçıp gelen insanların psikolojileri de normal değil zaten kültürleri itibariyle de çok rahat insanlar değiller sürekli olay çıkartıyorlar, Allah öncelikle bize sonra onlara sabır versin.

--- (gbkz: spoiler) ---

Cumartesi gecesi, Mehmet Bayraktar adlı 18 yaşındaki bir kişinin, sokak köpeğine tekme attıkları öne sürülen dört Suriyeli mülteciyi uyardığını, daha sonra iki grup arasında kavga çıktığını aktardı.
Kavgada kalbine bıçak saplanan Bayraktar öldü. Soyadı öğrenilemeyen İbrahim adlı bir Suriyeli ameliyatta hayatını kaybederken üç Suriyeli de yaralandı. Yaralılardan biri Konya'ya ikisi de Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DHA’ya göre olayı duyan Mehmet Bayraktar'ın yakınları hastane önünde toplandı. Hastaneye girmeye çalışan kalabalığa polis engel oldu. Kalabalığın sayısı artınca jandarmadan takviye kuvvet çağrıldı. Polis kalabalığa biber gazıyla müdahale etti. Ardından Konya kent merkezinden çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi geldi.
Can güvenlikleri için daha sonra yaralıların Konya'ya sevkine karar verildi. Ancak kalabalığın engel olması üzerine yaralıların hastaneden sivil plakalı polis aracıyla çıkarıldığı ve ilçe dışında ambulansa alındığı belirtiliyor.
Gerginliğin devam ettiği Beyşehir’de güvenlik önlemleri artırıldı.
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/07/160710_konya_gerginlik

--- (gbkz: spoiler) ---

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches