portekiz milli takımı

kuntakinte
an itibarı ile tüm oyuncuları ile birlikte ağlayan takımdır. 2016 avrupa futbol şampiyonu oldular.

90 dakika içinde sadece bir (1) maç kazanarak şampiyon oldular.
imschrolled
haksızlık edilen milli takımdır.

birçok bölgede Fransa, hatta Almanya'dan bile üstün oyuncuları var. Neuer'i bir kenara bırakırsak, rui patricio efsane bir kaleci. pepe madrid'de oynuyor, her ne kadar çirkef olsa da final performansı muazzamdı.

ronaldo zaten söylemeye gerek yok. nani'nin ilk yarıda çapraz koşusundaki pasında ceza yayında topu geveleyen oyuncu yerinde olsa, maç çok erken biterdi.

kanat oyuncuları da, bitiricilik ve bireysel yetenek açısından fransa'dan üstün. payet şişirilen bir oyuncu. istediği kadar gol atsın, takım oyununda yok. hep bu konuda eleştirilen quaresma kadar bile katkısı yok. kişisel olarak lloris'i sevsem de, mandanda daha iyi kaleci. daha güvenilir.

bir de benzema mevcut fransa kadrosunda olmalıydı. sagna, matuidi gibi iyi top yapan oyuncular, daha klas bir forvet olan benzema'ya ihtiyaç duyuyorlar. hangi sistem olursa olsun, ister 4-3-3, ister 4-2-3-1, her türlü benzema.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches