havuza haşema ile gelen hanımın dışarı atılması

cayisallama
bütün bunlar hep islamafobi, bütün bunlar hep faşistlik.

İsviçre’nin Cenevre şehrindeki Carouge semtinde bulunan halka açık havuza üç kızı ile birlikte gelen haşemalı bir kadın çocuklarıyla havuza girmek istedi. Havuz görevlileri ise çocuklarının yüzme bilmediği ve kadının haşemalı olduğu gerekçesiyle havuza girmesine izin vermedi.

[http://t24.com.tr/haber/havuza-hasema-ile-gelen-kadin-disari-cikarildi,349907 tık tık]
dulcinea
Yüzme bilmedikleri için havuzdan çıkmalarını istemek anlaşılır. Böyle bir kuralı olan pek çok yer var, bildiğim. Güvenli de.
Fakat haşema giydiği gerekçesiyle bir insanın böyle bir duruma düşmesi dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemez. Çok yazık.

Edit: havuza beden ağırlığını arttıracak şeylerle girmek güvenlik açısından pek sağlıklı olmadığı için tavır bu yöndeymiş diyorlar. Olabilir tabii neden olmasın.
hermione
Aynı uygulamanın ülkemizde de hafifletilmiş biçimde uygulandığı yerler vardır. Bir otel tarafından kapalı olmam gerekçesiyle kabul edilmemişliğim vardır. Ama ne oldu onlar kaybetti. Eminim sonradan kafalarını daşlara vurdular ama beni çağırsalar da gitmem artık çok geç...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches