15 temmuz 2016 darbesinin başarılı olmamasının nedenleri

abuzeroklava
1- darbeyi yapan kişilerin beceriksizliğinden kaynaklıdır.
2-Halktan gerekli desteği bulamamışlardır.
3-Türk silahlı kuvvetleri içerisinden sert tepki bulmuştur.
4- Darbeyi yapan kişilerin üst rütbede insanların az olması.
5- Cumhurbaşkanın marmariste ki otelinde suikast sonucu öldürülmesi planının yatması ve cumhurbaşkanının face time üzerinden haber kanalları ile (ülke tv) millete sokağa çıkın çağrısı yapması.
6- Halkın korkmadan çekinmeden sokağa çıkması.
7- Darbeyi planlayanların trt, türksat, mit, genel kurmay başkanlığı vb. kilit nokatarda ki işgalinin sürekli olarak kalmaması. Ele geçirememeleri.
8- Belediyelerin askeriyelerin önüne itfaiye, çekici, tırlar ile bent örmesinin hesaplanamaması
9-İnernetin kesilmemesi, iletişim araçlarının engellenemesi.
10- Darbenin kanlı olması. Mit'e, polise silah sıkılması.
11- İnsanların partiden ziyade demokrasiye sahip çıkması.
12- 1. ordu komutanının darbeyi medya kanalıyla reddetmesi.
elfirâşetüzzerka
\"(gbkz:Milletin İstiklâlini Yine Milletin Azim Ve Kararı Kurtaracaktır.)\"
milletin heyecanını gözlerinde gördük biz. ölmeye hazırım diyenler, ülke için gecenin bi vakti sokağa dökülenler, gece sabahlara kadar dua edenler, fetih sureleri okuyanlar, iktidarın, muhalafetin, halkın iş birliği, başkomutanımızın askeri ve siyasi başarısı... /gorseller/yukle/images/ist.jpg ama henüz sevinmek için erken. /gorseller/yukle/images/okpip.jpg /gorseller/yukle/images/kl.jpg
gercektosunpasa
darbe saatinin erken yapılmasıdır. Gece 03:00 te yapsaydılar bu kadar basit olmazdı bu işler. Ayrıca tsk içerisinden destek bulamaması da bunlardan biridr.
ccc
mhp nin devletine sahip çıkmasıdır. dr.bahçelinin dim dik durup bu güzel vatanı iki üç ite kopuğa alet edilmeyeceğini göstermesidir. ERdoğanın katkısı daha büyük ancak arkasında sırt veren biri olmasaydı işler bu buyuta gelmeyebilirdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches