ekşisözlükkapatılsın

cayisallama
şiddetle karşı olduğum tag. Zoba mısınız? Denetim altına alabilirsiniz. Denetim olayını da geçtim başka bir sözlüğe gerekli yatırımı yaptıktan sonra esameleri bile okunmayabilir. Ciddiye alınmaması gerekiyor. Ne kadar ciddiye alırsnız o kadar kıymete biner.
elfirâşetüzzerka
tabiki de kapatmasınlar, kapatmak ödül olur. darbe girişimi başlar başlamaz o sözlükte ilk başlığı açıp alay eden vatandaştan tutta altına yorum yazan ve destek veren herkesin ıp adreslerini tespit edip aynı şekilde cezalandırsınlar.
hem bu memleketin havasını soluyacak, memur olup parasını yiyecek, barınacaksın. hem ilk fırsatta kötüleyip darbe oluyor diye sevineceksin. darbeyi haklı bulup sevinen tüm kanı bozuk ahalinin ve paralel çetesinin tek tek tespit edilip memleketten sürülmesi taraftarıyım.
(bkz: siber ihbar) /gorseller/yukle/images/eki.jpg (bkz: bu biiirrr) ☺ devamı da gelecek inşallah

(u:gitmiştim güya ama şimdi bir şey demesem olmazdı. hiç vldn'a yakışır mı sus pus olmak dimi ☺ moralinizi bozmak gibi olmasın ama erken sevinmeyin gittim diye, meydanlardan eve geldiğim zamanlarda ruhum buralarda dolaşmaya devam edecek ☺ ☺ ☺ )
dulcinea
Darbenin sonuçlarını bilmeyen (gbkz:yetişkin)lerin (gbkz:darbe zılgıtçısı) olmaları sonucunda cezanın siteye kesilmesi isteği.





neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches