serpme kahvaltı

bergamut
serpme kahvaltı diye isteyip de beş bölmeye ayrılmış tek tabakta gelen kahvaltılığı gördüğümde yaşadığım hayal kırıklığıdır.
cayisallama
müsrifliğin bir diğer ismidir bana göre. Bir açık büfe kahvaltı düşünün 40 çeşit olsun. Bir insanın yiyeceği kahvaltıda toplamda bir parça ekmek biraz yağ biraz bal biraz zeytin ve peynirden ibaret oluyor çünkü mide dediğimiz şey o kadar bir hacme sahip.

Açık büfe kahvaltıyı sunan işletmenin mantığı da bu şekilde mide hacmi. Ancak türkiyede bu olay değişiyor tabi. İşletmeler yine zarar etmiyorlar tabi ancak insanlar para verdik acısını çıkaralım diye mide hacmini düşünmeden bir sürü şey alıp yemeye kalkıyor ve sonrasında tabakta kalıyor. Çok yemek haramdır evladım derdi büyüklerimiz. Aç gözlülüğün bir anlamı yok diye düşünüyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches