durum çok ciddi

cayisallama
yeni sazan avı insanlar facebook sayfasına yapıştırıp duruyor. Cezadan yırtmaya çalışıyorlar güya. Yapmayın etmeyin eylemeyin.

--- (gbkz: spoiler) ---

Durum çok ciddi.Yapmadığınız bir paylaşım yüzünden ceza almamak için, Jandarma Genel Komutanlığı Bilişim Suçları Sosyal Ağ Bildirgesi çerçevesinde, Facebook'un güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP, fotoğraflarım, paylaşımlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasa dışı bir şekilde sahte kişilerce kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Facebook sorumludur. Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ederim. 18/7/2016
NOT:Paylaşmayın. Kopyalayıp durum bildirgesi olarak yapıştırın

--- (gbkz: spoiler) ---
abuzeroklava
neden bu kadar ciddiye alıyorlar ciddi anlamda merak ediyorum. Sosyal alem bu kadar ciddiye alınmamalı. girip az bakılıp çıkılmalı ya da gelip sözlüğe yazılmalı.
gruda
Lütfen pürdikkat.

İçmediğimiz bir çay yüzünden ceza almamak için, Çaykur Genel Müdürlüğü Şekersiz Çay İçme Suçları bildirgesi çerçevesinde, ÇAYKUR'un güvenlik açığından ötürü bardağımla içilen tüm siyah, yeşil ve soğuk çaylardan kanun gereğince Afrika Cumhuriyeti sorumludur. Afiyetle arz ederim.
39/85/2046

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches