fethullah gülen

elfirâşetüzzerka
bu resim de tuhaf bir şey var, paralelciler ne ara atatürk kahraman dedi, dedi de benim mi haberim olmadı. dershanelerinde duvara resmini bile asmıyorlardı, müfettiş gelince asıp gidince tekrar kaldırıyorlardı-gerçi müfettişleri de kendilerininmiş ya neyse devam ediyorum- atatürk'ün cesedini toprak kabul etmedi de ondan beton yığınına gömdüler falan diyorlardı. -şimdi kendilerinin cenazelerini diyanet bile kabul etmiyor- hükümet bunların ne olduğunu anlayınca chp'ye yöneldiler, sanırım ondan sonra atatürk'ü seviyor gibi görünmeye başladılar. yok yani, bizim tarih hocası ona küfür etmeden derse başlamazdı da... /gorseller/yukle/images/fetteze.jpg
abuzeroklava
Son arzum diye bir video yayınlamış. Aleni tehtit var. İnkar var. Bu işin artık iyice açıklığa kavuşmasını ve bu dertten acilen kurtulmamızı sağlayacak tedbir, karar neyse yapılmalıdır.
4http://odatv.com/vid_video.php?id=8E88H
bobiler
Kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmış.
Bi kaç sene önce bu habere üzülenler hatta hüngür hüngür ağlayacaklar şimdi ha gayret damar az daha sık diyor.
elfirâşetüzzerka
İspanya'dan Edirne'ye, daha sonra da Erzurum'a göç etmiş seferad yahudilerindendir. Aslen Erzurum'lu değildir. Erzurum doğunun bel kemiğidir. Oradan öyle yamuk adam çıkmaz!
Rıhtım
Bugün ayakkabısıyla seccade üzerindeki pozu çok konuşuldu. Herkes bir mesaj arıyor. Bence bu münafığın vermeye çalıştığı mesaj cenaze namazı. Çünkü islam dininde ayakkabıyla anca cenaze namazı kılınır. Kendince birilerini gömecek.

Ekleme: bu uyuza 17 25 aralık, 15 temmuz gibi süreçlerin çok öncesinde kemalist ve türevlerinden olmadığım halde nefretim vardı. Bu önemli notu paylasmayı borç bilirim.

Mezkur foto
2
elfirâşetüzzerka elfirâşetüzzerka
Ürkütücü bir fotoğraf
Rıhtım Rıhtım
Eceli gelen köpek misali bunun ki. Son çırpınışları.
abuzeroklava
Alçak, hain, merdut, sahtekâr... Ezan-ı Muhammedî'den Hristiyanların yardakçısı olacağım diye Muhammed adını çıkarttıran sen değil misin? Sen değil misin iman esaslarına Katolik kilisesine göre format atmaya kalkan... Hz.Peygambere imana gerek yok diye yazan kitabı ortaokullarda, liselerde dağattıran... O Peygamber, senin köleleştirdiğin mankurtlara ziyarete geliyor öyle mi?Yalancı münafık... Acaba Hz.Peygamber gelse, seni ve haşhaşilerini ne yapardı? Hz.Ömer'in kılıcına havale ettiği o münafık gibi olacağınızı iyi bilirsin....
Behey alçak merdut, şeytan oyuncağı münafık, CIA ajanı eli kanlı hain... Hayatını da ahiretini de mahvettiğin insanların yakasından düş artık... Hala senden medet umana yazıklar olsun!

devamını okumak için tıklayınız...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches