nureddin yiğit

elfirâşetüzzerka
gata'da tabib binbaşı.
bunun röportajı ile ilgili entryi akın öztürk başlığına yazmıştım ama en doğrusu başlık açmak sanırım
bugün tv de izlediğim röportajı kan donduran cinstendir. http://www.sabah.com.tr/webtv/turkiye/binbasi-fetonun-tskda-nasil-etkin-oldugunu-anlatti
bukelemun kılıklı paralelci hainler, kendilerini gizlemek için içki içmekten çekinmemişler, kimileri atatürkçü görünümle ortalarda herkesi kandırmış insanlar. en sevdikleri gizlenme yöntemlerinden biri de, ramazan ayında ellerinde çay bardaklarıyla ortada dolaşmakmış. adamlar sadece dindar-muhafazakar kimlikle saklanmamış, sadece ak parti hükümetini aldatmamış, tüm grupların, partilerin, her kesimden insanların arasında ustalıkla kendilerini gizlemişlerdir. yani müslüman kılıklı olanlar hükümeti, radikal kılıklı olanlar da sol kesimi kandırmıştır.
kabul edelim ki hepimizi kandırdılar.
bunları nureddin yiğit'in röportajında dinlemiştim bugün
ne hizmetmiş arkadaş, ya bu insanların cidden akılları ferasetleri yok, islamı hizmetten üstün tutan bir insana hoca efendi denir mi? bir müslüman, vatanına ihanet eder mi? bu nasıl zihniyet.
şu olağan üstü hal zamanın da herkesi gerçekten iyice araştırmaları, hakkaniyetli davranmaları ve adaletten sapmamaları gerekiyor. umarım bu süreç ülkemiz için hayırla neticelenir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches