ankara icra dairesi iban numaraları

cayisallama
Şimdi neden böyle saçma sapan bir başlık var diye sormayın lütfen. Şöyle açıklayayım. Bu icra daireleri kadar pis bir devlet kurumu daha var mıdır cidden merak ediyorum. Örneğin arayın telefon numaralarını açmazlar, gidin yüzünüze bakmazlar, muhabbeti geçtim konuşamazsınız bile.

Ankaradaysanız ve icra borcunuz var diyelim. Bu icra borcunu kapatmak bile isteseniz kapatamıyorsunuz. Neden kapatamıyorsunuz icra dairesinin iban numarası internette var ancak hangi hesaba yatıracağınızda mesele.

Neyse aşağıdaki linke tıklıyorsunuz. Oradan hangi icra dairesi ise oraya geliyorsunuz. EMANET KASA HS. IBAN NO kısmınadaki ibana parayı yatırıyorsunuz. YAtırırken alacaklı hesabı teyit etmek elzem tabi. Alacaklı ankara xx. icra müdürlüğü şeklinde çıkacak.

http://www.ankarabarosu.org.tr/dosyalar/ankara-icra-iban.pdf

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches