fetö

abuzeroklava
açılımı fethullahçı terör örgütü.

Bu adamlar ülkeye ya da başka bir ülkeye hiç cami yapmamışlar? Cemaat ya la bunlar yapmaları gerekmez miydi? Ya da ön ayak olmaları. Neyse demek ki cami işinde para yok.
abuzeroklava
Bahçeli'nin çok yerinde tarifi:
“Haşhaşiler, Tapınak Şövalyeleri, Sion Tarikatı, İlluminati yapılanması başta olmak üzere Batıni ezoterik örgütler neyse FETÖ aşağı yukarı aynısıdır...
Bu karanlık şebekenin görünür elebaşısı Pensilvanyalı imam kisveli imansız, hoca kılıklı Haçlı artığıdır.”
cayisallama
Bu pislikten ne zaman kurtuluruz.
gerçekten ama gerçekten iç dış bir yıkamaya ülke gittiği zaman. şimdiye kadar fetö ile mücadele adına kırmızı ışıkta cam silen çocuklara ön camı temizlettiler. arka koltuğu b*k götürüyor. Haberleri tabi ki var ama o 25 liradan kaçıyorlar fakirleşeceğiz diye.

temizliğin imandan geldiğini bilen bir müslüman (ki ben ak partiyi hep kapitalist birleşme olarak görmüşümdür) arka koltuktaki b*kun temizliği için 25 tl den kaçmamalıdır.

Umuyorum ki yoldadırlar ve yıkamacıya gidiyorlar.
spazmoldum
dün bu kansızların şehit ettiği, genel kurmaydaki sivillerden birisinin kardeşi konuşuyordu ve kameralardan şehit edilme görüntülerine kısmen yer verildi ..

adamlarda silah yok, nasıl becerdiler ise genelkurmaya girmişler .. kansız katiller sürüsü, silahsız olan bu adamların üstüne üşüşüp orada şehit ediyorlar hemen .. karga tulumba toplayıp, yerlerde sürükleyip otoparka atıyorlar naaşlarını .. vücutların ve kanlarının üstünde tepişiyorlar rahatlıkla ..

allah bunlara ve destekçilerine dünyada da, ahirette de zilletlerin en beterlerini yaşatsın .. nitekim yaşatıyor da ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches