ülkede şu an ulaşımın ücretsiz olması

cayisallama
darbe girişiminden beridir ulaşım ücretsiz. Bu durumun devam etmesi ve sürekli ücretsiz kalması taraftarıyım. Gerçi ankara da bu ücretsiz olma durumunun pekte bir önemi yok. Çünkü her yere dolmuş hattı döşenmiş zaten zamanında. Geri kalan yerlere de özel halk otobüsleri gidiyor. Ancak diğer illerde tam olarak bu kadar çıkar ilişkili değil. ankarada da metrolar ve bi kaç belediye otobüsü için de güzel bir durum.

Ücretsiz olmasını savunma nedenim ise, zaten zar zor geçim eden bir sürü insan var. Asgari ücreti belirlerken açlıktan ölmeme üzerine belirleniyor, öğrenci kesmine hiç girmiyorum bile bu insanların piyasaya katacakları parayı direk devlete ödemeleri yerine diğer ticari kazançlarla esnaf--banka aracılığı ile gitmesi taraftarıyım. Kişiler en azından yola ödeyeceği parayı bırakın da bir ihtiyacına ödesinler.
kultabisi
madem ulaşım ücretsiz. ben de, yazıdaki yazım hatalarını ücretsiz düzelteyim bari. adım hıdır, elimden gelen budur.
(başlıktaki şuan -şu an şeklinde- ayrı yazılmalıydı.
darbe girişiminden beridir ulaşım ücretsiz. bu durumun devam etmesi ve sürekli ücretsiz kalması taraftarıyım. gerçi ankara da (da bitişik yazılmalıydı ancak kesme işaretiyle ayrılmalıydı) bu ücretsiz olma durumunun pekte (te, de şeklinde yazılmalıydı ve ayrı olmalıydı) bir önemi yok. çünkü her yere dolmuş hattı döşenmiş zaten zamanında. geri kalan yerlere de özel halk otobüsleri gidiyor. ancak diğer illerde tam olarak bu kadar çıkar ilişkili değil. ankarada da (birinci da kesme işaretiyle ayrılmalıydı) metrolar ve bi kaç belediye otobüsü için de güzel bir durum.

ücretsiz olmasını savunma nedenim ise, zaten zar zor geçim eden (geçim eden yerine geçinen denmeliydi) bir sürü insan var. asgari ücreti belirlerken (ücret belirlenirken olmalıydı) açlıktan ölmeme üzerine belirleniyor, öğrenci kesmine (kesmine değil kesimine olmalıydı ancak bunu görmezden gelebiliriz. basit bir typo olarak kabul ediyorum) hiç girmiyorum bile (cümle sonunda nokta unutulmuş) bu insanların piyasaya katacakları parayı direk (direkt olmalıydı) devlete ödemeleri yerine diğer ticari kazançlarla esnaf--banka aracılığı ile gitmesi taraftarıyım. (cümlede bir dağınıklık var ancak sebebini tam bulamadım. kafam dağınık. özne yüklem uyumsuzluğu olabilir. neyse dur bakalım. sanırım düzgün hali şöyle bir şey olmalıydı: bu insanların piyasaya katacakları paranın direkt devlete ödenmesi yerine diğer ticari kazançlarla, esnaf-banka aracılığı ile gitmesi taraftarıyım.) kişiler en azından yola ödeyeceği parayı bırakın da bir ihtiyacına ödesinler.
netice itibarıyla, 2 veriyorum. bizımla değılsın...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches