paralelcileri şikayet etmek

elfirâşetüzzerka
diyanetten, mebden, diğer devlet kurumlarından tanıdığım bir kaç kişinin hala daha açığa alınmamış olmasından ötürü yapacağım şikayet. o silahla taranan insanları gördükçe o paralelcileri deli gibi savunan akrabaların sırıtışları, geçen yıllarda ''erdoğan kendi sonunu kendi hazırlıyor'' demeleri aklıma geldi. şimdi ise, kimileri hesaplarını dondurmuş, kimileri, biz onlardan kaç sene önce ayrılmıştık aslında diye yalan söylüyor, kimileri demokrasi meydanlarından sosyal medya da paylaştığım resimleri, paralelcilere söylediğim lafları beğeniyor. (bkz:takiyye is power)
ama yemezler artık, bu kurumlara gönül veren, iç yüzleri ortaya çıktıktan sonra hala onlara destek vermeye devam eden kim varsa hepsi görsün bunun cezasını.
en alt kesimdekilere acıyordum ama onlar bile biliyormuş darbe olacağını ya, onlar bile. kendi yakın akrabalarına da haber etmişler. o kadar öfkeliyim ki onlara, onların savunucularına ve susanlara... bi de bizim müftülüğü şikayet edeceğim. müftü amca maşallah her akşam meydanlarda, ama babamın ''ne oldu şu paralelci imamlar'' sorusuna dalga geçer gibi sırıtarak cevap veriyor. pkk'lı bir imamda, darbe kalkışması olan gece 1 kere bile sela okumadı, onu bile soruşturma da basit bi savunmayla işini halletmişler. diyanet böyle yaparsa diğer kurumlar ne yapsın. ikiyüzlü riyakarlar!
kultabisi
enteresan bir durumdur. iki üç yıl öncesine kadar, paralelcileri şikayet edenler içeri atılırken, şimdi şikayet edilenler içeri atılıyor. burası türkiye. bir bakmışsın, birkaç sene sonra da şikayet edildiğinde görmezden gelenler içeri atılmış.
elfirâşetüzzerka
o twitlerin tarihlerine baktıysanız, 16-25 aralık olayları öncesi olduğunu görürdünüz. o zamana kadar devlet için böylesi bir kumpas içinde olunacağı tahmin edilmemişti zannımca.
ama 16-25 aralık olaylarından sonra, erdoğan bunların gerçek niyetini açıkladıktan ve artık onları düşman ilan ettikten sonra düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığı ile siyasi ideolojiler için -cemaat ablalarının chp için oy toplaması mesela- onları savunanlara ne demeli o zaman? çok uzak bi zaman değil, 8 ay öncesinden http://www.ensonhaber.com/kemal-kilicdarogluna-fethullah-gulen-sorusu-2015-12-25.html eleştiri yaparken tek taraflı olmamak gerekiyor.

/gorseller/yukle/images/ordufwf.png http://www.memur-sozluk.com/gorseller/index.php?id=13601&rid=3166 bu haber 1986 yılına ait, daha ak partinin kurulmasına 15 sene var ve paralel yapı tüm askeriyeye sızmış, hani hep ak parti sokmuştu bunları içimize. sokmadı demiyorum ama bunlar 40 senedir bu teşkilatı kurmaya başlamışlar. tayyip erdoğan 40 sene önce neredeydi el insaf
gülenle birlikte olmayan -daha doğrusu kandırılmayan diyeyim- bi lider varsa gösterelim bakalım. sağı solu ülkücüsü herkes onun hoca kimliğine kanmıştır. sadece erdoğan değil yani /gorseller/yukle/images/rer.jpg
son bir yılda hele de şu 15 temmuz akşamından sonra ulusalcıların ülke ile, gülen'cilerin din ile, pkk'nın kürtler ile alakası olmadığı ortaya çıktı. artık neyin tartışmasını yapıyoruz?
kazım karabekir paşa'nın dediği gibi, ''öyle puslu ki hava, şeytan bile müslüman mintanı giyiyor.'' /gorseller/yukle/images/rtkbd.jpg artık geçmişi kurcalama zamanı değil geleceğe bakma zamanı. bunlardan nasıl kurtulmamız gerektiğinin yollarının araştırılması, siyasetin bi kenara bırakılıp birlik içinde olunması gerekiyor. düşman belli. sen-ben, sağ-sol yok. bu saatten sonra insanlar ikiye ayrıldı. paralelciler ve paralelci olmayanlar (u:editleyip resim eklemekten yoruldum bi de doğru düzgün açılsa. ey admin ne zaman mesaja bakacaksın)
dulcinea
16 değil, 17-25 önce onu düzeltelim.

15 temmuz gecesinden beri söylediğim tek bir şey var. Devlete karşı savaş açan teröristlerin yargılanması bitince, bunları buralara kadar sokan, böylesine kadrolaşmalarına göz yuman, sol kesim itiraz ettiğinde dinsizlikle suçlayan her kimse, onların da en ağır şekilde yargılanması gerekiyor. 'Kandırıldık'la olmaz devlet işi. Devlet yöneten adam böyle bir hata yapmaz!

İşin ucunda her kim varsa, muhalafet liderlerinden tutun cumhurbaşkanına kadar, hepsi hesap vermeli!
elfirâşetüzzerka
dk 1 gol 1. bu gece sabaha karşı polisler babamın öğretmen olan kuzenini almışlar. fetöcü olmayan diğer akrabalarımız da asabiyet bağlarından ötürü üzülüyorlar. peki o tankların altında can veren gençlerin günahı neydi? darbe olacak diye ellerini oğuşturduklarında, fetö için gözlerini kırpmadan vatanlarını sattıklarında düşüneceklerdi bunun sonunun böyle olacağını. annemiz babamız bizi haksızlık yapan kendi evladın da, baban da olsa gözünün yaşına bakmadan haklının tarafında olmamız gerektiğini söyleyerek ''sen haklının yanında olursan hakk da senin yanında olur'' ideolojisiyle yetiştirdi. kimse kusura bakmasın o yüzden.
önce akrabalardan başladık ama daha bitmedi, şimdi sıra diğer tanıdıklarda.
elfirâşetüzzerka
@6 daki entrymi eksileyenin paralelci olduğuna şüphem yok. 15 temmuz akşamından sonra onları savunan, açıkça paralelcidir. o geceden beri büyük bir kin ve nefret doluyum tüm paralel şebekesine. en alttakilere bile. sayın admin, o kişinin ıp adresini biliyorsunuz. allah aşkına verin bana, hızımı alamadım onu da ıp adresinden ihbar edeceğim. hatta bimere, sözlükleri, platformları inceleyin, ne kadar paralel hesap varsa onları tespit edin diye bi dilekçe falan mı yazsam.
annesi üzülüyormuş. bi evin bi oğluymuş. ulan bi evin bi oğlunu şehit ettiler be, aynı evden ikiz kardeşler şehit oldu o gece. onların annelerinin canı taş mıydı? onlar anne baba çocuğu değil mi? allahtan dileğim, kalplerinde fetöye karşı ufacıkta olsa muhabbet besleyenin, evine düşsün fetö ateşi. kendi bedduaları kendi canlarını tutsun inşallah!
edit:/gorseller/yukle/images/frr.jpg

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches