ücretli öğretmenlik

elfirâşetüzzerka
ek ders karşılığı çalışan, hangi bölüm olduğuna bakılmaksızın, 2 yıllık üniversite mezunlarının bile yapabildiği öğretmenlik türü. bi de, kolay(!) diye genelde sınıf öğretmenliğini tercih ediyorlar. ortaokuldan bi arkadaşım 2 yıllık peyzaj mezunu, ücretli öğretmenlik için başvurmuş. sevgilisi de dağda terörist. onun ifadesiyle gerilla (!) şimdi bu kız, çocuklara kendi fikirlerini empoze etmeden durur mu? çocuklara yazık diyorum, başka da bir şey demiyorum.

böyle muhteşem(!) bi eğitim sistemimiz var işte
melankomik
eğitiminle rezil olmak. okulların ameleliği. gerçekten yazık dediğim allah muhtaç etmesin dediğim durum.
aynı işi yapıp güvencesiz, ek ders karşılığı çalışmak insan da çalışma azmi bırakmaz. !
tabi görevini iyi yapan ücretli öğretmenler de gördüm, ben zaten ücretliyim ne anlarım deyip yan gelip okulu teğet geçenini de gördüm. boşa vicdan demiyorlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches