atalay demirci'nin yüzüne tüküren muhabir

cayisallama
atalay demircinin gülenle birlikte fotoğrafı üzerine oldukça üzülmüştüm. Bu adam da mı diye. Sonra twitter hesabının çalınması ve mesajların ortaya çıkması ile birlikte iyiden iyiye sinirimi bozmuştu. Gözümde şuan zerre kadar değeri olmayan bir insan. yüzüne tükürmek isterdim bende ve sadece atalay demirciye de değil bunların hepsine.

Muhabire gelirsek. öncelikle muhabir muhabir değil fırsatçı.

-Hacı sen neden gittin peki röportaja madem gittin sık soru yağmuruna neden tutmadın adamı bunaltmadın da ben senin taaaa... şeklinde soktun? Muhabirlik bu mu?
-videoyu devam ettirerek beyaz tv kitlesinden daha fazla kişiye ulaşacağı bildiğinden sosyal medyaya sürdü. Neden?
-üç sene önce aynı muhabir bu tarz adamlardan nasıl bahsederdi?

BEyaz tv (i.melih gökçek in kanalı) muhabirinin atalay demirci ile yaptığı röportajda atalay demircinin suratına siz köpeksniz deyip tükürmesi olayıdır.
https://www.youtube.com/watch?v=hnW5R3RvO0E&feature=youtu.be
abuzeroklava
atalay demircinin yüzüne kameralerın önünde sırf millet görsün diye azıcıkta içinden geldi diye tüküren muhabir olsa daha iyi olmaz mıydı başlık. Bize de bişe yazmak kalmazdı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches