sözlükte resim ve eklentilerin açılamaması sorunu

casper
Yaz tatili nedeniyle pek sözlüğe girmiyorum dolayisi ile ne eksik çok takip edemiyorum. Elbette bu bir bahane değil ancak durum bu. Yukarıdaki başlığa da tesadüfen denk geldim. Sözlüğün yazılımından kaynaklı bu ve buna benzer birçok sorun var ve eminim cayisallama bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. Ha sen napiyosun diyorsanız genelde üyeler ile ilgili olan sorunlara çözüm bulmaya çalışıyorum çünkü yazılım işinden pek anlamam.
Demem o ki yukaridaki entry de sevgili arkadaşım ya yönetim derken beni tenzih et çünkü bu konuda bir bilgim yok ya da cayisallama ile birebir tekrar görüş. O da mı olmadı gel bana söyle ben bi çözüm bulmaya çalışayım. Hallederiz kadir edasındaki yönetim kısmı hele hele asagidaki tarafsizlik bakınızı hoş olmamış bilgin olsun.
elfirâşetüzzerka
@2, sevgili arkadaşım, yönetim derkene seni kast etmemiştim zaten. cayısallama, 30 temmuz da yazdığım mesaja, 31 temmuz da ''eve dönünce hallederim'' diye yazmıştı. 2 ağustosta mesajı gördüğümde, hala düzeltilemediğine göre, iş yerinden dönmediniz galiba şeklinde bir şey yazmıştım. mesajlara cevap vermeyince isim başlığına yazdım, o da olmayınca böyle bir başlık açmak durumunda kaldım.
@3 @4 ha buraya yazdığı açıklamaları, ''daha önce açıkladığım gibi'' diyerek yazmışsınız. açıklasaydınız sormazdım. evet, açıkladığınız bir şey oldu, o da görsele yüklediğimiz resimleri buraya nasıl ekleyeceğimiz. onun için de teşekkür etmiştim. bir de büyük boyutlu resimleri yükleyemeyince, sorunu size sorduktan sonra cevap gelmeyince resmin boyutunu küçültüp yüklemiştim, siz cevap yazana kadar onu da öyle kendim halletmiştim. png uzantılı resimlerin, ikinci linklerin açılamadığını şu an buradan öğreniyorum. karşınızdaki insana aptalmış gibi muamele ediyorsunuz ve bu hiç hoş değil. mesaj yazdığım zaman ciddiye alıp cevap yazsaydınız, ben de tarafsız olmadığızı düşünmezdim.
hallederiz kadir kısmı, o mesajlaşma diyaloğuna hoş olmasa da tam oturmuş. hoş olmayan durumlar yaşayınca, her insan gibi ben de hoş laflar sarfedemiyorum malesef
(bkz: sabır kotası)
abuzeroklava
ben yönetici falan olsam elfirâşetüzzerka'nın her mesajına direk dönerdim. Yok fırça yemekten mi hoşlanıyorsun anlamadım ki!

O değil de iyi kızmış, yanlız amma kızmış, baya bi kızmış...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches