bölge idare mahkemelerinin kapatılması

cayisallama
7 Kasım 2015 gün ve 29525 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Adalet Bakanlığı kararı ile İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Konya, Samsun,Erzurum ve Gaziantep Bölge İdare Mahkemeleri kurularak Yargı Çevrelerini belirlemiştir.Kuruluş kanuna göre coğrafik ve iş hacmi esas alınacağı belirtilmiştir.


Adana, İstanbul ve Ankara'dan sonra iş hacmi yönünden üçüncü büyük bölge idare mahkemesidir. Coğrafik bölge esaslı kurulacağından bahsedilmektedir. Akdeniz bölgesinde, maalesef mahkeme kurulmamıştır. Hem kuruluş yasasına aykırı, hem il merkezindeki bir mahkemeyi kapatarak buradan 350 km. uzakta bir yere bağlanarak, hem iş hacmi, hem coğrafi durumu gözetilmemiştir.

YEni bölge idare mahkemeleri şöyle; /gorseller/yukle/images/blgeidarem.png

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches