taşınırken ampulleri söken insan

cayisallama
Benimdir bu. Ben şuan taşınacağım eve geldiğimde normal 100 lük ampüller vardı. Bi tane doğru dürüst ampül yoltu. Bir sürü tasarruflu ampul aldım. Şimdi bunlarıda götürmek en tabii hakkım.

Tabi yerine 100 lük ampülleri tekrar takacağım.
kultabisi
günlerdir uykularımı kaçıran mesele işte tam da bu. kısa süre içinde taşınacağım. allahım ne yapmalıyım??? o güzelim led ampulleri, pırıl pırıl parlayan philips ve osram marka tasarruflu ampullerimi hiç tanımadığım, bilmediğim insanlara bırakasım gelmiyor. ya onlara benim gösterdiğim özeni göstermezlerse??? gel gör ki, ''lavuğa bak. ampulleri bile sökmüş götürmüş.'' damgası da yemek istemiyorum. ulan, ben bu eve geldiğimde, bırakın ampulü, duy bile yoktu. şeytan diyor duyları da sök götür. yazı tura mı atsam acaba?
abuzeroklava
taşınılan evde eğer yoksa sökülmesi gayet mantıklıdır. varsa aç gözlülüktür. Ya da direk aç gözlülüktür. 30 lira'nin hesabının yapılmasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches