kurban bayramı tatili

abuzeroklava
her sene dokuz gün olacak mı diye merak edilen ve istenilen tatil. Kurbanın kesilip stoklanması gibi bir sürü işi düşünürsek mantıklıdır dokuz gündür.
piri fani
Kurban Bayramı bu sene 1-4 Eylül tarihlerine denk geliyor. 31 Ağustos ise arife günü. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın da resmi tatil olması sebebi ile Kurban Bayramı normalde 6 güne çıkıyordu. 28 - 29 Ağustos'u da Kurban Bayramı tatiline dahil eden hükümet böylece 26-27 Ağustos hafta sonu da dahil olmak üzere toplam 10 günlük Kurban Bayramı tatiline izin vermiş oldu.
Rıhtım
Tatil sadece Memurlar için birleştiriliyor. Özel sektörde, bankalarda kurban bayramı salıya gelip, pazartesi günü arefe dolayısıyla yarım gün bile resmi mesai olsa o yarım gün gelip çalışmak zorundasınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches