banka kredisi

abuzeroklava
Belirli bir süre sonunda bankaya geri ödenmek
tartıyla belirli bir faiz karşılığında bankadan ödünç alınan tutardır. Genellikle ticari,
tarımsal, sanayi faaliyetlerinde bulunan kişi veya kurumlara verilen krediler, özel
amaçlar çerçevesinde bu faaliyetlerde bulunmayanlara da verilmektedir.
issizmemur
şu sıralar faiz indirimi ile birlikte özellikle bu hafta yeni kredi oranları ile birlikte Tüketici kredileri ve konut kredilerinde canlanma olacağı bekleniyor. Dolar'ın hala hızla düştüğünü gördüğümüzde faiz indirimi ile birlikte yeni kredi oranlarının düşeceğinden belli bir müddet daha beklemesi gerektiğini düşünüyorum.

"Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından politika faizlerinde 425 baz puanlık indirim ile % 19,75'e çekilen politika faiz oranlarının ardından, TCMB'nin kredi ve mevduat faiz oranlarını açıklaması bekleniyor. Önümüzdeki dönemlerde, Merkez Banaksının faiz indirimi kararının ardından, kredi ve mevduat faiz oranların 3 puanlık indirim yapması beklenmektedir. Bu dönemde kredi çekmek isteyen kişilerin, bankaların indirimli kredi faizlerinden yararlanması mümkün hale gelecektir."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches